Korsør Frømandsklub 360 grader i 90 meters højde

Klubben 360 grader lidt fra oven

På en flot og næsten vindstille dag, havde en af klubbens medlemmer taget sin drone med i klubben. Dette resulterede i dette flotte 360 graders view i 90 meters højde over klubben. Hvis man drejer på billedet, så vil man kunne se hele Korsør by, fra Korsør Lystskov, over Korsør Nor, til Halsskov siden. Langt ud i Storebælt med Storebæltsbroen i baggrunden. Hvis man kigger ned, så vil man kunne se klubben, hvor vores rib er ved at blive klargjort til et dyk.

Da billedet er fra et ekstern link, så kan den være lidt tid om at loade ind.